jerry 1

"Suosittelen Completea kaikille"

Olen Jerry Ossi, IFBB Pro kehonrakentaja. Olen käyttänyt L-Arginine Completea reilun vuoden ajan. Olen todennut sen tehokkaaksi tuotteeksi, joka auttaa jaksamaan paremmin raskaissa treeneissä.

Saan Completen avulla paremman tuntuman lihaksiini. Sen ansiosta pumppi on selvästi parempi ja se edesauttaa minua kehittymään lajissani. Olen myös huomannut palautuvani harjoituksista selvästi paremmin ja tunnen itseni virkeämmäksi.

Suosittelen Completea kaikille aikuisille varsinkin sen selvästi virkistävän vaikutuksen vuoksi, koska tuo parantaa elämän laatua. 

niilo 1

"Sydänäänet olivat ennen kuin vanha kello"

Olen Niilo Korhonen ja kerron hieman henkilökohtaisia kokemuksiani L-Arginine Complete-yhdistelmätuotteen käytöstä. Olen kärsinyt korkeasta verenpaineesta 20vuotta sekä vakavasta sydämen rytmihäiriöstä. Rytmihäiriö on haitannut elämääni 5vuotta kovasti, ja minut on 6 kertaa nukutettu ja sydämmeni pysäytetty ja tahdistettu uudelleen, koska mitkään lääkkeet eivät siihen auttaneet.

Sen johdosta minulle määrättiin marevani-lääkitys, verenohennus lääke sekä rytmihäiriöön lääkkeet. Olin jatkuvasti todella väsynyt ja voimaton. Kokeilin useita rytmihäiriöön tarkoitettuja lääkkeitä tuloksetta; viimeisellä lääkkeellä oireet vain pahenivat sekä lisäksi ilmeni korvien tillitys ja pahat näköhäiriöt. Lääkkeet tuntuivat vaan pahentavan oloani. Sitten kuulin ystävältäni, että arginiinin käyttöä kannattaisi kokeilla ja otin ensiksi käyttöön erään arginiini valmisteen, mutta siinä oleva xylitoli makeutusaine aiheutti minulle löysävatsaisuutta, jonka jälkeen rupesin käyttämään L-Arginiini Completea, jossa xylitoli on korvattu kasvisperäisellä stevialla.


Huomasin heti käytön jälkeen oloni paranevan ja 2kk jälkeen jätin verenpaine lääkkeen kokonaan pois, koska verenpaineeni oli hyvä. Ja seuraavaksi jätin marevan-lääkityksen pois, ja 4kuukauden jälkeen jäi verenohennus-lääkkeetkin pois. Olen käynnyt 10 vuotta säännöllisesti verikoe seurannassa, jossa on seurattu veri-,verenpaine-, maksa- ym. arvoja ja Completen käytön aloittamisen jälkeen olen käynnyt 1.5 kuukauden välein verikokeissa veren hyytymisen seurannan vuoksi sekä 3kk välein kolestrolin ja maksa-arvojen vuoksi ja käyn edelleen, vaikka olen käyttänyt jo toista vuotta Completea. Verikoe tulokset ovat siis koko ajan parantuneet eivätkä kertaakaan ole huonontuneet: kaikki arvoni on erittäin hyvät ja lääkärikin on todennut arvojeni olevan nyt 67-vuotiaana terveen nelikymppisen luokkaa!


Aluksi lääkärit olivat vastaan Completen käyttöä. Jotkut suorastaan tyrmäsivät koko tuotteen koska eiväthän luontaistuotteet lääkkeitä voita... Mutta säännöllisen ja parantuneen verikoe-tutkinnan aikana lääkärit muuttivat mieltään. Parhaat jopa pyytivät kädestä pitäen anteeksi kun aluksi olivat vastaan tuotteen käyttöä. Sydänlääkärit, jotka ovat seuranneet koetuloksia ja minua koko noin 1,5v aikana, ovat kommentoineet seuraavasti: sydänäänet olivat ennen kuin vanha kello ("klon klon" -ääniä ,lääkärin sanoin) ja nykyään lääkärit,sekä verisuoni- että sydänspeliastit, ovat samaa mieltä tuotteen käyttöstä: sitä ei lopeteta missään nimessä!

Muutenkin oloni on erittäin virkeä kaikin puolin. Ennen kuuden tunnin työpäivä oli kuin tuskaa eikä millään meinannut jaksaa edes arkiaskareita! Nykyään oloni on hyvä ja erittäin virkeä sekä terve! Veriarvotkin ovat tosiaan lääkärin sanoin kuin nelikymppisen, mutta tunnen myös oloni nykyään nuoremmaksi. Tämä on oma kokemukseni: olen erittäin tyytyväinen L-Arginiini Completen käyttäjä ja se on muuttanut elämäni taas terveeksi!

petri

"L-Arginine Complete, jokapäiväinen valintani"

Nimeni on Petri Toivanen ( Nakki ), Kuopiolainen karateka ( 3.dan ) ja valmentaja sekä neljän mahtavan lapsen isä. Liikunta on kuulunut isona osana elämääni jo 4 vuotiaasta pojan vesselistä saakka eri muodoissa, mutta oman lajin löysin karatesalilta syksyllä vuonna 1984. Karate vei välittömästi mukanaan ja siitä tuli hyvin pian itselleni elämäntapa sekä kilpailulaji. Olin mukana Suomen maajoukkueessa 1990-2006 ja lopetin aktiiviurani tuolloin Suomessa pidettyihin Maailmanmestaruuskilpailuihin. Urheileminen, karate ja kilpaileminen on iso osa minua ja sen vuoksi en ole kisatatameilta jäänyt pois vaikkakin maajoukkueura tuli silloin oman tiensä päähän. Lopetin, mutta en sitten kuitenkaan pystynyt kokonaan lopettamaan ja hyvä niin, sillä karate on hyvin vahvasti osa minun persoonaa ja elämää. Valmennan Kuopion Karateseuran ottelijoita ja vastaan näin ollen myös seuramme kilpailuvalmennuksesta.

Oman kilpailu-urani parhaat saavutukset ovat Euroopanmestaruus hopea, Pohjoismaiden mestaruus sekä moninkertaiset Suomenmestaruudet eri painoluokissa (-60kg, -65kg, -67kg, joukkue )

Kun ikää tulee mittariin riittävä määrä, niin samalla avautuu myös mahdollisuuksia jatkaa kilpailu-uraa Masters kilpailuissa, joissa löytyy omat sarjat eri ikäisille urheilijoille. Olin vuonna 2011 European Masters Games kilpailuissa hopealla ja nyt tätä kirjoittaessa valmistaudun elokuussa 2013 pidettäviin World Masters Games kisoihin.


L-ARGININE COMPELETE ”jokapäiväinen valintani”

Minulle on terveys ja hyvinvointi tärkeä osa päivittäistä elämääni. Kuulin hyvältä ystävältäni uudesta Arginiinia sisältävästä tuotteesta ja sen mahdollisista vaikutuksista. Ukkini ja isäni ovat molemmat saaneet aivoinfarktit ja isäni halvaantui sekä menetti puhekykynsä. Isäni oli tuolloin vasta 56 vuotias ja hän nukkui pois 8 vuotta sen tapahtuman jälkeen 64 vuotiaana. Tiedän omasta käyttökokemuksesta, että saan tästä tuotteesta energiaa ja potkua omiin treeneihini, mutta sitä tärkeämpi asia itselleni on pitää omat verisuonet joustavina ja pyrkiä ennalta ehkäisemään perintötekijöideni mukana tuomat riskit jo nyt eikä vasta sitten kun ongelmia ilmaantuisi. Kuulen jatkuvasti uusia hienoja kokemuksia ihmisiltä jotka on saaneet merkittäviä apuja omaan terveyteen tämän tuotteen johdosta. Minun verisuonet on tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja haluan ne myös pitää hyvässä kunnossa, siksi käytän Completea jokapäiväisessä elämässä ja pyrin muutenkin syömään monipuolisesti ja terveellisesti. Elämä on valintojen tie. Arginiinin ja laadukkaan tuotteen löytäminen on yksi parhaimmista valinnoistani.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan L-ARGININE COMPLETEA


Petri Toivanen
Karateka ja neljän lapsen isä

sannajajari

"Sen avulla jaksamme paremmin"

 

Suosittelemme L-arginiini Completea kaikille kokonnaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneillepositiivisella kokemuksella. Sen avulla jaksamme paremmin ja voimme hyvin niin työssä kuin
vapaa-ajallakin.


Sanna Tossavainen, sairaanhoitaja ja body-fitness kilpailija.
Jari Tossavainen, ravintoneuvoja ja valmentaja.

 

 

 

L-Arginine Complete auttoi minua rikkomaan ennätyksiä!

"Parin viikon käytön jälkeen huomasin hämmästyttävän muutoksen. Olen hyvin aktiivinen kilpapyöräilijä ja olen voittanut 18 kansainvälistä kilpapyöräilyn mestaruutta. Pidän hallussa lukuisia kansainvälisiä sekä USA:n sisäisiä aika-ajo ennätyksiä. Rosie on myös voittanut lukuisia pyöräily ja triathlon kilpailuja. Pidän huolellista kirjaa minun sykkeistä sekä harjoittelun, että myös kilpailun aikana. Huomasin, että samalla rasitustasolla sydämen sykkeeni oli paljon pienempi sen jälkeen kun aloin käyttämään L-Arginine Completea. 

Miten voin jatkossa pitää ennätykset omissa nimissäni? Vastaus on L-arginine Complete! "

Sandy Scott - Kansainvälinen kilpapyöräilijä

Tämä on Dynamiittia!

"Käyn lääkärillä kuukausittain, koska olen sairas. Minä olen maksansiirto jonossa ja minulla on myös diabetes. Lääkärit ovat huolissaan minun korkeasta verenpaineesta ja siitä miten se voi vaikuttaa minun sairauteeni. Olen iloinen voidessani sanoa, että olen käyttänyt 3 kuukautta L-Arginine Completea ja olen nyt terve. Verenpaineeni keskiarvo on noin 118/70. Kolme kuukautta sitten ennen L-arginiinin käyttöä se oli keskimäärin 142/93. Tämä on Dynamiittia! Verenpaineeni on kuin nuorella miehellä ja saan siitä kiittää ainoastaan L-Arginine Completea"

Rick Smith

Suuri elämän muutos!

"Minulla on ollut joka yö 20 vuoden ajan kamalat jalkakrampit. Jo heti ensimmäisenä iltana, kun olin ottanut L-Arginine Completea jalkakrampit olivat poissa. Olen käyttänyt tuotetta nyt 2 kuukauden ajan ja voin kertoa, että jalkakrampit ovat taakse jäänyttä elämää. Minulle tämä on suuri elämän muutos. Tulen olemaan L-Arginine Completen käyttäjä koko loppuelämäni ajan. "

Edith Martin

Auttaa minua maksimoimaan minun harjoitukset!

"Hyvän makuinen, erinomainen imeytymiskyky ja se antaa minulle lisää energiaa minun harjoitteluun. Nopeampi palautuminen treenien välillä, mikä auttaa minua maksimoimaan minun harjoittelu aikaa kuntosalilla. Kiitos L-Arginine Complete! Toivon, että jatkatte hienoa työtänne"

Steven Rosenberg

Parempi keskittymiskyky ja yllättäviä etuja!

"Siitä lähtien kun aloin käyttää L-Arginine Completea, minusta tuntuu kuin olisin voinut keskittyä paljon paremmin töissä. Minun suvussani on ollut sydänsairauksia ja olen erittäin iloinen kun olen löytänyt tämän tuotteen ja nyt koko perheeni on alkanut käyttää sitä . Tämä ei ole ollut pelkästään minulle positiivinen löytö, vaan myös vaimoni kokee saaneensa suurta apua seksuaalisuuteen "

Peter